Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

O Χρόνος και ο Πόνος


Μπορείς να νιώσεις ελεύθερος μέσα σου αφήνοντας όλα πίσω?Υπάρχυ τρόπος να γίνει αυτό?Ο Πόνος στον κάθε άνθρωπο αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόποΚατά ποσο και ποιος είναι ο σωστός μονο ο κάθε ένας μπορεί να το γνωρίζει αυτό,Γνωρίζοντας σύγχρονος τον εαυτό του και τα όρια του.
Το καταφέρνει κανεις όμως να τον αντιμετώπιση ώστε να τον βγάλει εντελώς από μέσα του?
Όσο και να πιστη κανεις μέσα του και να pi Ναι απελευθερώθηκαΘα είναι νομίζω κάποιος τρόπος κοροϊδίας μέσα του ώστε να μπορεί να το πιστέψει.Ίσος Ο Χρόνος να είναι η καλύτερα γιατρειά για τον άνθρωπο Για να ξεχάσει.. να παλέψει… να συνεχίσειΌμως στην ουσία όσο και να προσπαθεί και να πιστεύει πως τα έχει καταφέρειΜέσα βαθιά υπάρχει γατζωμένος ο πόνος ακόμαΔιότι κανένας σημαδεμένος πόνος δεν φεύγει από την καρδια, την ψυχή του ανθρώπουΊσος να φτάσει στο σημείο να ξεχάσει… Η διάρκεια του θα είναι μικρή όμωςΓιατί μέσα στο δρόμο τις ζωής του κάποια στιγμή, εικόνα, ανάμνηση…. Θα φέρι στην επιφάνεια τι θυμίσει του πάλι..
Μην προσπαθείς να σπρώξεις με βιασύνη κάθε πόνο σου, μάθε να ζεις με αυτόν Και "προσπαθα" να βρείς κάποιο τρόπο ιδανικότερο για σένα ώστε να τον ελαφρύνει έστω για λίγο.Γιατί να τον ξεχάσεις και να τον ξεπεράσεις δεν πρόκειται ποτεΘα σε ακόλουθη και θα είναι μόνιμος κοντά σου έστω και στο βάθος…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθείς να σπρώξεις με βιασύνη κάθε πόνο σου, μάθε να ζεις με αυτόν....
οτι πιο σωστο εχω διαβασει...με βοηθησες..ευχαριστω

Love

Related Posts with Thumbnails